VIDEO: Imagini noi cu viitorul Citroen C3 Aircross, înrudit cu Opel Frontera

de Tiberiu Safta
Miercuri, 17.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen a publicat un clip sugestiv nou cu viitorul C3 Aircross, versiunea crossover a modelului cu același nume. Noul model va avea și o versiune electrică, iar data lansării a fost confirmată.

Lansarea noii generații Citroen C3 Aircross este la aproximativ 24 de ore distanță din acest moment. Până atunci, constructorul francez ne-a pregătit un clip oficial cu noul crossover, care va primi și o versiune electrică eC3.

Din imagini putem observa un design complet nou, caracterizat de linii relativ drepte și de muchii ascuțite în special în partea frontală. Aici avem un aranjament nou al farurilor, pe două niveluri, alături de noua siglă a mărcii. Un design asemănător avem și în partea din spate cu stopurile LED așezate în aceeași configurație.

Noul model va fi înrudit la nivel tehnic cu noul Opel Frontera, prezentat recent. Crossover-ul francez va avea 7 locuri, iar la bază se va afla platforma Smart Car, derivată din arhitectura CMP. Noul model va primi atât versiuni cu motoare termice, cel mai probabil și hibride, precum și o versiune electrică eC3 Aircross.

Lansarea noului Citroen C3 Aircross va avea loc în 18 aprilie.

via Citroen

Comentarii (1)

  • stellantis, desi are de gestionat marci cu duiumul, evolueaza nesperat de bine, cel mai probabfbil e meritul lui tavares.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru