VIDEO: Kubica a avut un nou accident major în raliuri

de Daniel Popescu
Miercuri, 11.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Kubica a suferit un accident important în testele efectuate pentru Raliul Poloniei din Campionatul European de Raliuri, însă a scăpat nevătămat şi va putea participa la etapă din ţara sa natală.

Robert Kubica a suferit marţi un nou accident în raliuri cu Citroen DS3 RRC, în cadrul testelor efectuate în ţara sa natală pentru Raliul Poloniei.

Potrivit martorilor oculari, maşina s-a rostogolit de două ori după ce Kubica a pierdut controlul volanului pe un dâmb şi a fost la un pas să lovească o cireadă de vaci, însă polonezul şi copilotul său nu au suferit niciun fel de răni.

Chiar dacă DS3 RRC a fost grav avariat în urma incidentului, acesta va putea fi reparat la timp pentru a-i permite lui Kubica să concureze în Raliul Poloniei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Kubica a mai participat la trei etape de ERC în debutul sezonului, însă de fiecare dată a fost nevoit să abandoneze din postura de lider în urma unor accidente survenite pe fondul unor greşeli personale. În schimb, polonezul a dominat autoritar sezonul de WRC2, competiţie în care este liderul clasamentului general. 

Comentarii (5)

  • Ce-a speriat bietele vaci! :)
    9 0
  • Eu zic ca este timpul sa se lase, ori este un mare ghiniost, ori face erori grave
    9 0
  • Andi, sper si eu ca n-a avut nici una de suferit :)
    2 0
  • Daca erau maidanezi (prietenii cei mai buni ai omului) in loc de vaci, sigur ieseau 300 de ,,cațelele,, să manifeste impotriva raliului.
    6 1
  • Omul asta nu va muri la el in pat... tot respectul pentru pasiune si curaj. Poate ca este cea mai mare pierdere din ultimii ani din F1... pacat.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru