Raliul Poloniei

Luni, 06 Iulie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Poloniei. Simone Tempestini a obţinut prima victorie în Junior WRC

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Poloniei în ciuda dezavantajului de a pleca primul pe traseu, în timp ce Simone Tempestini şi-a adjudecat primul succes în Junior WRC.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | WRC

Cinci lucruri de urmărit în Raliul Poloniei

Raliul Poloniei este etapa cu cea mai mare viteză medie din Campionatul Mondial de Raliuri şi va marca startul cu numărul 150 al lui Jari-Matti Latvala în WRC.
Luni, 30 Iunie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Poloniei după o luptă echilibrată cu Mikkelsen

Sebastien Ogier şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general după o luptă echilibrată cu coechipierul său de la Volkswagen, Andreas Mikkelsen. Hyundai a completat podiumul prin Thierry Neuville.
Joi, 26 Iunie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Poloniei: lupta pentru titlu continuă pe un teritoriu necunoscut

Polonia revine în calendarul Campionatului Mondial de Raliuri după o absenţă de cinci ani cu un traseu schimbat radical care va pune la încercare abilităţile piloţilor care lupta pentru titlul mondial.
Joi, 26 Septembrie 2013 | WRC

Polonia va înlocui Grecia în calendarul WRC pentru sezonul 2014

Grecia, una dintre etapele care au fost incluse permanent în Campionatul Mondial de Raliuri, va fi înlocuită de Polonia în sezonul 2014.
Luni, 16 Septembrie 2013 | Motorsport

Kajetanowicz a câştigat Raliul Poloniei, Kubica a suferit un nou abandon

Kajetan Kajetanowicz a câştigat Raliul Poloniei din cadrul Campionatului European de Raliuri după ce i-a învins pe Bryan Bouffier şi Jan Kopecky, în timp ce Robert Kubica a suferit un nou accident.
Miercuri, 11 Septembrie 2013 | Motorsport

VIDEO: Kubica a avut un nou accident major în raliuri

Robert Kubica a suferit un accident important în testele efectuate pentru Raliul Poloniei din Campionatul European de Raliuri, însă a scăpat nevătămat şi va putea participa la etapă din ţara sa natală.
Joi, 14 Martie 2013 | Motorsport

Kubica va concura în patru etape de ERC din sezonul 2013

Robert Kubica a anunţat joi că va participa în patru etape din Campionatul European de Raliuri în sezonul 2013: Raliul Insulelor Canare, Raliul Azore, Turul Corsicii şi Raliul Poloniei.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru