VIDEO: Liniuță în off-road cu Mercedes-Benz Clasa G, Land Rover Defender și Jeep Wrangler

de Bogdan Mirică
Marti, 12.01.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Englezii au vrut să tranșeze supremația în off-road a trei modele care au o istorie impresionantă în teren accidentat: Mercedes-Benz Clasa G, Land Rover Defender și Jeep Wrangler.

Suntem obișnuiți să vedem liniuțe pe circuit, fie între supercaruri, fie între hot hatch-uri. Nu prea suntem obișnuiți să vedem liniuțe în off-road.

Însă, când vorbim despre titani precum Mercedes-Benz Clasa G, Land Rover Defender și Jeep Wrangler, o astfel de liniuță devine elocventă. Măcar pentru a vedea care dintre cele trei modele are o aderență mai bună. E drept, aici Land Rover Defender are avantajul sistemelor electronice.

Duelul celor trei nume grele nu se rezumă doar la această liniuță profană. Lucrurile se complică și e nevoie de multă răbdare, de un specialist în off-road și de unghiuri de atac și degajare foarte bune.

Comentarii (1)

  • Johnny
    De ce nu e de mirare ca desi nu a iesit pe locul 1, land rover are parte de niste laude greu de digerat pt orice nu se poate lauda ca e cetatean al UK
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru