VIDEO: O camionetă americană, masacrată cu arme de calibru mare de dragul unui experiment

de Bogdan Mirică
Duminica, 13.12.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un american supărat că reparația camionetei sale îl va costa mai mult decât mașina a luat o decizie radicală: pick-up-ul a fost transformat în țintă pentru mai multe arme de calibru mare.

Nimeni nu poate contesta dragostea americanilor pentru camionetele mari și pentru armele de foc. Atunci când pasiunile se împletesc se pot naște experimente distructive, dar în același timp educative.

Un american, supărat că reparația Ford-ului său F-150 va costa mai mult decât valoarea mașinii, a decis să sacrifice camioneta de dragul unui experiment. A vrut să vadă dacă motorul V8 de 5.4 litri al Ovalului Albastru poate suporta lovitura unui glonț de calibrul 50, trimis de o pușcă Barrett.

Nici primul nici al doilea glonț nu au omorât motorul V8, care a continuat să meargă. Ceva mai greu, e drept.

Urmareste Automarket
Motivat de robustețea motorului, dar și de ideea de a avea pe mână un tun anti tanc folosit în al doilea Război Mondial de către germani, proprietarul a decis să mai încerce o dată.
Cum era și normal, proiectilul a fost orientat către compartimentul motor.
Deznodământul este lesne de închipuit.

 

via carscoops

Comentarii (4)

  • Oare un om normal psihic si-ar impusca / distruge masina care l-a servit cand a avut nevoie si apoi ar mai si rade (tamp as putea spune)?

    Dupa umila mea parere un motor V8 de 5.4 l l-ai cumparat pt ca aveai nevoie sa.ti indeplineasca niste nevoi pe masura. Eu as fi mers pana in panzele albe sa-l repar.

    Ma rog, si el a mers pana in panzele albe, dar ale masinii.
    Si mai si rade...

    Si tot americanii sunt socati ca au atentate in scoli si licee

    CRETIN
    4 5
  • @MiGA cred ca ai nevoie de subtitrare ca sa intelegi despre ce-i vorba.
    Oricum, tipu asta e celebru si a impuscat probabil zeci de Iphone-uri, playstation-uri, tablete, nou noute. Nu te stresa, e fun.
    5 4
  • @MiGA aici omu explica de ce face asta si e partial si un tribut adus camionetei. Pe scurt, reparatia motorului costa mai mult decat face toata masina.

    https://www.youtube.com/watch?v=3zd-hMXeMoA
    4 3
  • Show de dragul vizualizarilor pe youtube
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru