Experiment

Luni, 31 Octombrie 2022 | Tehnologie

Abarth utilizează recunoașterea facială pentru a monitoriza emoțiile șoferului și pasagerului

O premieră în industria auto, Abarth a utilizat tehnologia de recunoaștere facială pentru a afla prin ce emoții trece șoferul (și pasagerul) în timpul unor probe desfășurate pe circuit.
Joi, 28 Octombrie 2021 | Masini electrice si hibride

Experiment Bentley: un Flying Spur Hybrid, alimentat cu biocombustibil, a parcurs 733 de kilometri fără oprire

Un exemplar Bentley Flying Spur Hybrid a parcurs 733 de kilometri fără oprire, prin Islanda, fiind alimentat cu biocombustibil și energie electrică din surse regenerabile. Prin acest experiment, britanicii vor să arate că biomasa este un combustibil al viitorului.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Industrie

Volkswagen își cere scuze pentru că a finanțat un test pe maimuțe privind efectele emisiilor diesel: studiul a fost cofinanțat de BMW și Daimler

Grupul Volkswagen continuă controversele din jurul manipulării testelor de poluare ale motoarelor diesel după ce nemții și-au cerut scuze pentru un experiment în care mai multe maimuțe au fost expuse la gaze de eșapament, cu scopul de a studia efectele acestora.
Duminica, 13 Decembrie 2015 | O lume nebuna

VIDEO: O camionetă americană, masacrată cu arme de calibru mare de dragul unui experiment

Un american supărat că reparația camionetei sale îl va costa mai mult decât mașina a luat o decizie radicală: pick-up-ul a fost transformat în țintă pentru mai multe arme de calibru mare.

Tag-uri similare

America, experiment
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru