Viitorul BMW Seria 7 facelift va avea o versiune plug-in hybrid îmbunătățită: putere sporită și mai multă autonomie în modul electric

de Cornel Șocariciu
Vineri, 01.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul BMW Seria 7 facelift va fi prezentat în 2019. Conform unor surse apropiate companiei, versiunea plug-in hybrid va avea o baterie mai mare și un sistem de propulsie mai puternic.

Actuala generație BMW Seria 7 a fost prezentată în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2015. Alături de versiunile echipate cu motoare diesel și benzină, nemții au introdus și o variantă cu sistem hibrid de propulsie.

Ascuns în spatele denumirii 740e iPerformance (foto), hibridul constructorului german are un sistem de propulsie format dintr-un motor pe benzină cu patru cilindri de 2.0 litri care produce 258 de cai putere și 400 Nm. Alături de acesta se află și un motor electric capabil să ofere 113 CP și 250 Nm. În total, sistemul hibrid de propulsie dezvoltă 326 de cai putere. În modul 100% electric, actualul 740e iPerformance este capabil să parcurgă până la 45 de kilometri.

În 2019, BMW Seria 7 o să primească un facelift, iar conform unor surse apropiate companiei, versiunea plug-in hybrid va suferi o serie de transformări. Noul hibrid va purta denumirea de 745e, iar sub capotă vom vedea un propulsor pe benzină cu 6 cilindri și un motor electric.

În același timp, bateria folosită de nemți ar urma să aibă o capacitate mai mare. Altfel spus, viitorul BMW 745e facelift promite putere sporită și o autonomie mai mare în modul 100% electric. Conform surselor, versiunile pe benzină și cele diesel vor avea performanțe mai bune și un consum de carburant redus.

Din punct de vedere estetic, viitorul BMW Seria 7 facelift va primi o serie de modificări minore (o grilă revizuită și un spoiler frontal restilizat), în timp ce interiorul va beneficia de cele mai noi tehnologii din oferta constructorului german.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru