Viitorul Mercedes-Benz Clasa C ar putea debuta la Salonul Auto de la Paris din 2020: nemții pregătesc modificări de design, versiune All-Terrain și variante electrificate

de Cornel Șocariciu
Marti, 01.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Mercedes-Benz Clasa C va fi expusă oficial în cadrul Salonului Auto de la Paris din 2020, conform unor surse apropiate companiei. Nemții pregătesc mici modificări estetice, un interior îmbunătățit, sisteme de conducere semi-autonomă de Nivel 3 și chiar și o versiune complet electrică.

La începutul anului trecut, Mercedes-Benz a prezentat Clasa C facelift (foto). Modificările estetice și tehnologice au fost minore și au vizat împrospătarea ușoară a unuia dintre modelele care duc greul creșterii care au dus Mercedes-Benz pe prima poziție în clasamentul vânzărilor premium din ultimii ani.

Pentru a rămâne în cursa pentru supremația vânzărilor din segmentul premium, constructorul din Stuttgart pregătește deja viitoarea generație Clasa C. În ultimele luni mai multe prototipuri de teste au fost surprinse în timpul sesiunilor desfășurate pe drumurile publice, iar conform unor surse apropiate companiei, debutul noii generații Clasa C va avea loc anul viitor în cadrul Salonului Auto de la Paris.

La nivel estetic, viitorul Clasa C va miza pe o serie de îmbunătățiri consistente. Cu toate acestea, fanii modelului de clasă medie nu ar trebui să aștepte o revoluție în materie de design. Pentru interior, nemții vor veni cu o versiune actualizată a sistemului MBUX, în timp ce planșa de bord va fi inspirată de cea oferită în prezent pe Clasa A.

În același timp, Mercedes-Benz pregătește și o serie de sisteme semi-autonome de conducere de Nivel 3.

Conform acelorași surse, modelul de clasă medie va dispune de o funcție asemănătoare cu cea "Summon" dezvoltată și implementată de Tesla.

Noul Clasa C va fi oferit în continuare în versiuni sedan, break, coupe și cabrio, însă am putea asista la debutul unei variante All Terrain. Aceasta va concura cu Audi A4 Allroad și, bineînțeles, va avea la bază versiunea Clasa C T-Modell.

În ceea ce privește motorizările, nemții vor continua să ofere atât propulsoare diesel, cât și motorizări pe benzină. Totuși, Mercedes-Benz va introduce mai multe versiuni mild-hybrid și plug-in hybrid. În plus, vocile apropiate companiei anunță și o variantă complet electrică. Fanii modelelor de performanță nu au motive de îngrijorare: divizia Mercedes-AMG pregătește versiuni sportive.

Via | Motoring

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru