Viitorul Mercedes-Benz EQS SUV va permite redarea de conținut video în timpul mersului

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 16.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile anunță că viitorul EQS SUV, cu zero emisii, va permite redarea de conținut video în timpul mersului, pentru pasagerul din față. Debutul este programat pentru data de 19 aprilie.

Viitorul Mercedes-Benz EQS SUV este tot mai aproape de lansarea oficială, constructorul din Stuttgart confirmând că evenimentul va avea loc în 19 aprilie. Cu această ocazie, au fost publicate și o serie de imagini cu prototipul acoperit de camuflaj.

Pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, reprezentanții mărcii germane fac acum un anunț în ceea ce privește sistemul multimedia al viitorului SUV de lux cu zero emisii.

Așa cum era de așteptat, viitorul EQS SUV va fi echipat cu sistemul Hyperscreen, de 56 de inch. Marea noutate, cel puțin pentru Mercedes-Benz, este că, ecranul de 12.3 inch al pasagerului din față va permite redarea de conținut video în timpul mersului.

Acesta va fi nevoit să poarte căști, pentru a nu-l deranja pe șofer. Totodată, luminozitatea display-ului va fi redusă imediat, atunci când sistemul de monitorizare al șoferului detectează că acestea încearcă să se uite spre ecranul pasagerului.

Pentru o calitate a sunetului de excepție, viitorul EQS SUV va avea un sistem audio Dolby Atmos.

Habitaclul va abunda în materiale și finisaje premium.

Clienții vor putea bifa, inclusiv, ornamente care combină lemnul de magnolie cu oțelul inoxidabil. Ca să nu mai pomenim de cele 7 combinații de culori pentru interior.

Mercedes-Benz EQS SUV va oferi, opțional, un al treilea rând de scaune care, potrivit reprezentanților companiei, va fi mai spațios decât cel al lui GLE.

via Mercedes-Benz

Comentarii (1)

  • Poi se poate Mercedes?
    De câte ori se uita șoferul in oglinda laterala dreapta pasagerul nu mai vede “conținutul” video pe ecran. Dacă era o faza importantă in conținut si este in direct? :) cu siguranța aceasta opțiune va face diferența la vânzări ;) ca sa nu mai pomenesc de cele 7 combinații de la interior… toate in aceeași mașină, nu? Altfel de ce ar conta câte combinații sunt?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru