EQS SUV

Marti, 13 Iunie 2023 | Siguranta

Mercedes-Benz recheamă peste 8000 de exemplare EQE, EQS și EQS SUV

Mercedes-Benz a inițiat o campanie de rechemare pentru modelele electrice EQE, EQS și EQS SUV. Campania vizează peste 8000 de exemplare vândute în Statele Unite, iar în centrul atenției se află o problemă la sistemul software. Aceasta poate duce la o pierdere de putere în timpul mersului.
Luni, 30 Ianuarie 2023 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz EQS SUV în România: start de la 128.550 de euro

SUV-ul electric Mercedes-Benz EQS poate fi comandat acum și în România. Disponibil în 3 versiuni, acesta pornește de la 128.250 de euro.
Vineri, 26 August 2022 | Masini electrice si hibride

Noul Mercedes-Benz EQS SUV a intrat în producție. Este asamblat în SUA

Constructorul german de automobile anunță intrarea în producție a noului model cu zero emisii EQS SUV. Acesta este asamblat la uzina din Alabama, Statele Unite ale Americii.
Marti, 19 Aprilie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Noul Mercedes-Benz EQS SUV electric promite 544 CP și 660 de kilometri autonomie

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul EQS SUV. Disponibil în două versiuni, cel puțin momentan, acesta oferă până la 544 de cai putere și 660 kilometri autonomie în ciclul WLTP.
Miercuri, 23 Martie 2022 | Modele noi

Varianta SUV a lui Mercedes-Benz EQS va fi dezvăluită în 19 aprilie. Mașina va fi produsă în SUA

Mercedes-Benz a anunțat că noul EQS SUV va fi dezvăluit publicului în 19 aprilie, în cadrul Salonului Auto de la Beijing. Viitorul model electric va fi construit în Statele Unite la uzina din Vance, Alabama.
Miercuri, 16 Martie 2022 | Tehnologie

Viitorul Mercedes-Benz EQS SUV va permite redarea de conținut video în timpul mersului

Constructorul german de automobile anunță că viitorul EQS SUV, cu zero emisii, va permite redarea de conținut video în timpul mersului, pentru pasagerul din față. Debutul este programat pentru data de 19 aprilie.
Sambata, 05 Februarie 2022 | Modele noi

Mercedes-Benz va lansa variante SUV ale modelelor EQE și EQS, chiar anul acesta

Constructorul german a anunțat că variantele SUV ale modelelor electrice EQE și EQS vor fi lansate spre sfârșitul lui 2022. Astfel, noile mașini vor extinde gama de modele electrice existente în portofoliul Mercedes-Benz.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Modele noi

Imagini sub camuflaj cu Mercedes-Benz EQS, EQE și EQE SUV: noile modele electrice vor apărea pe piață începând din 2021

Mercedes-Benz a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu EQS, EQE și EQE SUV, modele electrice dezvoltate pe o nouă platformă care vor apărea în Europa începând din anul 2021.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru