EQE SUV

Vineri, 16 Decembrie 2022 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz EQE SUV în România: start de la 92.000 de euro

Modelul cu zero emisii Mercedes-Benz EQE SUV poate fi comandat și la noi în țară. Disponibil cu patru motorizări, acesta pornește de la 91.850 de euro.
Luni, 17 Octombrie 2022 | Modele noi

Mercedes-AMG EQE SUV: până la 687 CP și 488 kilometri autonomie

Noul Mercedes-EQ EQE SUV poate fi comandat și două versiuni de performanță AMG. Denumite Mercedes-AMG EQE 43 și EQE 53, acestea oferă până la 687 de cai putere și 488 kilometri autonomie, cu o singură încărcare.
Joi, 13 Octombrie 2022 | Modele noi

Ultimul teaser cu Mercedes-Benz EQE SUV. Debutul, în 16 octombrie

Mercedes-Benz a publicat ultima imagine teaser cu viitorul model electric EQE SUV. Noul model va fi dezvăluit oficial în 16 octombrie.
Miercuri, 28 Septembrie 2022 | Modele noi

Mercedes confirmă data lansării lui EQE SUV. Va avea două motoare electrice și tracțiune integrală

Mercedes-Benz a oferit mai multe detalii tehnice despre viitorul model electric EQE SUV. Noul model va avea două motoare electrice și tracțiune integrală. Totodată, am aflat și când va fi dezvăluit noul model. Acesta va fi prezentat în 16 octombrie.
Marti, 16 August 2022 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este interiorul viitorului Mercedes-Benz EQE SUV

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini cu interiorul viitorului EQE SUV. Debutul modelului cu zero emisii este programat pentru data de 16 octombrie.
Sambata, 05 Februarie 2022 | Modele noi

Mercedes-Benz va lansa variante SUV ale modelelor EQE și EQS, chiar anul acesta

Constructorul german a anunțat că variantele SUV ale modelelor electrice EQE și EQS vor fi lansate spre sfârșitul lui 2022. Astfel, noile mașini vor extinde gama de modele electrice existente în portofoliul Mercedes-Benz.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Modele noi

Imagini sub camuflaj cu Mercedes-Benz EQS, EQE și EQE SUV: noile modele electrice vor apărea pe piață începând din 2021

Mercedes-Benz a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu EQS, EQE și EQE SUV, modele electrice dezvoltate pe o nouă platformă care vor apărea în Europa începând din anul 2021.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, eqs, mercedes-benz eqs, EQE, EQS SUV, EQE SUV, mercedes-benz eqe, Mercedes-Benz EQE SUV, Mercedes-Benz EQS SUV
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru