Mercedes-benz eqs

Duminica, 18 Aprilie 2021 | Tehnologie

Șeful Daimler: Mercedes-Benz EQS nu are camere video în loc de oglinzi pentru a evita răul de mișcare

Șeful Daimler a dezvăluit că noul Mercedes-Benz EQS are oglinzi exterioare convenționale (și nu camere video) dintr-un motiv foarte simplu: pentru ca pasagerii să nu aibă rău de mișcare.
Joi, 15 Aprilie 2021 | Modele noi

OFICIAL: Noul Mercedes-Benz EQS - limuzina electrică are uși care se deschid singure și 770 de km autonomie

Mercedes-Benz a dezvăluit noul EQS. Este, probabil, cel mai avansat automobil electric din lume, cu un pachet tehnologic copleșitor.
Joi, 01 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Noul Mercedes-Benz EQS va avea autonomie de 770 kilometri, susțin reprezentanții companiei

Noul Mercedes-Benz EQS va putea circula până la 770 de kilometri cu o singură încărcare. Cel puțin asta susțin reprezentanții constructorului german de automobile.
Marti, 12 Ianuarie 2021 | Tehnologie

Detalii noi despre MBUX Hyperscreen, sistemul multimedia care va putea să facă pe ghidul în oraș

Mercedes-Benz detaliază noul sistem de infotainment MBUX Hyperscreen, cu display curbat și inteligență artificială. Una dintre cele mai interesante funcții ale sale a fost denumită "Mercedes Travel Knowledge".
Marti, 22 Decembrie 2020 | Tehnologie

Primul teaser cu viitorul sistem de infotainment MBUX Hyperscreen: tehnologia va fi prezentată în 7 ianuarie și va fi introdusă în premieră pe viitorul EQS

Viitorul sedan electric Mercedes-Benz EQS va putea fi echipat opțional cu sistemul MBUX Hyperscreen. Noua tehnologie va fi prezentată oficial în 7 ianuarie.
Luni, 21 Decembrie 2020 | Modele noi

Primele teasere cu Mercedes-Benz EQS: sedanul electric cu autonomie de 700 de kilometri va avea software cu inteligență artificială și filtru HEPA la interior

Mercedes-Benz a publicat primele teasere cu sedanul electric EQS, care va avea software cu inteligență artificială și filtru HEPA la interior. Modelul cu autonomie de 700 de kilometri va fi prezentat anul viitor.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Modele noi

Imagini sub camuflaj cu Mercedes-Benz EQS, EQE și EQE SUV: noile modele electrice vor apărea pe piață începând din 2021

Mercedes-Benz a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu EQS, EQE și EQE SUV, modele electrice dezvoltate pe o nouă platformă care vor apărea în Europa începând din anul 2021.
Joi, 06 August 2020 | Modele noi

Prima imagine camuflată cu Mercedes-Benz EQS: sedanul electric va avea autonomie de 700 de kilometri și va utiliza baterii CATL

Mercedes-Benz a publicat o imagine sub camuflaj cu sedanul electric EQS care va avea autonomie electrică de peste 700 de kilometri. Modelul va utiliza baterii furnizate de producătorul chinez CATL.
Luni, 20 Iulie 2020 | Modele noi

Mercedes-Benz EQS va avea autonomie de peste 700 de kilometri: sedanul electric va depăși autonomia principalului rival, Tesla Model S

Mercedes-Benz a anunțat că sedanul electric EQS va avea o autonomie de peste 700 de kilometri, astfel că va parcurge o distanță mai mare între două încărcări comparativ cu principalul său rival, Tesla Model S.
Luni, 04 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Jaguar XJ va fi lansată în cursul anului: rivalului lui Mercedes-Benz Clasa S va avea doar variantă electrică

Anul acesta Jaguar lansează o nouă generație XJ, iar rivalul lui Mercedes-Benz Clasa S va fi disponibil doar în versiune electrică. Conform oficialilor producătorului britanic, modelul electric va primi un design convențional, iar prețul "nu va fi unul exagerat".
Duminica, 08 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Primul teaser video cu viitorul Mercedes-Benz Vision EQS: conceptul electric va fi prezentat la Frankfurt

Mercedes-Benz va expune noul prototip electric Vision EQS în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Conceptul dezvoltat de nemți va sta la baza unui viitor model de serie menit să fie așezat în fruntea familiei de electrice EQ.
Vineri, 26 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitorul Mercedes-Benz EQS: sedanul electric va prelua tehnologii de la Clasa S și ar putea debuta în toamna acestui an

Mercedes-Benz pregătește prezentarea lui EQS. Sedanul electric al nemților va avea la bază platforma Modular Electric Architecture și va miza pe o configurație cu două motoare electrice. Conform surselor, autonomia ar urma să fie cuprinsă între 400 și 500 de kilometri.

Tag-uri similare

Mercedes, eqs, mercedes eqs, Mercedes EQC, mercedes-benz eqs, model electric mercedes, model electric eqs
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru