Model electric mercedes

Marti, 22 Decembrie 2020 | Tehnologie

Primul teaser cu viitorul sistem de infotainment MBUX Hyperscreen: tehnologia va fi prezentată în 7 ianuarie și va fi introdusă în premieră pe viitorul EQS

Viitorul sedan electric Mercedes-Benz EQS va putea fi echipat opțional cu sistemul MBUX Hyperscreen. Noua tehnologie va fi prezentată oficial în 7 ianuarie.
Marti, 17 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz introduce încărcare AC la 11 kW pentru SUV-ul electric EQC: echipamentul va fi disponibil standard

Mercedes-Benz introduce un încărcător AC la 11 kW pentru EQC 400 4Matic. Conform oficialilor germani, timpul pentru reîncărcarea bateriei (de la 10% la 100%) cu capacitate de 80 kWh la o priză AC va fi de 7 ore și jumătate.
Luni, 04 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Predecesorul gamei EQ: 30 de ani de la prezentarea unui prototip electric bazat pe modelul Mercedes-Benz 190

În urmă cu 30 de ani, Mercedes-Benz a prezentat un prototip electric dezvoltat pe baza modelului 190. Nemții au realizat câteva exemplare de test pe care le-au introudus într-un program special în Rugen. Unul dintre prototipuri a reușit să parcurgă 100.000 de kilometri într-un singur an.
Vineri, 26 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitorul Mercedes-Benz EQS: sedanul electric va prelua tehnologii de la Clasa S și ar putea debuta în toamna acestui an

Mercedes-Benz pregătește prezentarea lui EQS. Sedanul electric al nemților va avea la bază platforma Modular Electric Architecture și va miza pe o configurație cu două motoare electrice. Conform surselor, autonomia ar urma să fie cuprinsă între 400 și 500 de kilometri.

Tag-uri similare

Mercedes, eqs, Mercedes EQC, mercedes eqs, mercedes-benz eqs, model electric mercedes, model electric eqs
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru