Primul teaser cu viitorul sistem de infotainment MBUX Hyperscreen: tehnologia va fi prezentată în 7 ianuarie și va fi introdusă în premieră pe viitorul EQS

de Cornel Șocariciu
Marti, 22.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul sedan electric Mercedes-Benz EQS va putea fi echipat opțional cu sistemul MBUX Hyperscreen. Noua tehnologie va fi prezentată oficial în 7 ianuarie.

Mercedes-Benz a început campania de promovare a viitorului EQS, sedanul electric urmând să fie prezentat oficial în cursul anului viitor. Reprezentanții constructorului german au anunțat recent că viitorul vârf de gamă va fi echipat cu un sistem de inteligență artificială integrat la nivelul sistemului de infotainment MBUX.

Acum, producătorul din Stuttgart a publicat prima imagine teaser a viitorului MBUX Hyperscreen, sistem cu inteligență artificială care va fi disponibil opțional pe viitorul EQS. Noul sistem de infotainment va oferi, pe toată lățimea planșei de bord, un display curbat care va putea fi accesat atât de șofer, cât și de pasagerul din dreapta.

Oficialii Mercedes-Benz spun că experiența digitală va fi una "intuitivă și fără efort". Pentru prezentarea noului sistem, nemții au anunțat un eveniment online programat pentru 7 ianuarie. Ulterior, tehnologia va putea fi admirată de publicul larg între 11 și 14 ianuarie în cadrul primei ediții digitale a Consumer Electronics Show.

"Vom oferi cea mai bună soluție software a noastră.

Sistemul de inteligență artificială adiacent este revoluționar, iar sistemul de învățare este tot mai impresionant cu fiecare utilizare. Cu MBUX nu suntem bine poziționați doar în prezent, pentru că update-urile over-the-air vor continua să impresioneze în viitor", a declarat recent Sajjad Khan, membru în consiliul de management al Mercedes-Benz.

Pentru moment, reprezentanții companiei germane nu au oferit alte detalii tehnice referitoare la viitorul EQS, însă conceptul Vision EQS, cel care stă la baza modelului de serie, a fost echipat cu două motoare electrice capabile să ofere peste 476 CP. Autonomia oferită de sedanul electric ar urma să fie mai mare de 700 de kilometri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru