Viitorul Porsche Taycan facelift a acoperit 3.6 milioane de km în teste

de Alexandru Monenciu
Marti, 23.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul Taycan facelift din timpul testelor. Prototipurile au acoperit, în total, 3.6 milioane de kilometri.

În primăvara acestui an, germanii de la Porsche sunt așteptați să lanseze noul Taycan facelift. Potrivit reprezentanților companiei, toate variantele modelului cu zero emisii au fost îmbunătățite major.

Acum, constructorul din Stuttgart a publicat o serie de imagini cu viitorul Taycan facelift din timpul testelor. Cu această ocazie, Porsche a anunțat, de asemenea, că prototipurile au parcurs circa 3.6 milioane de kilometri în timpul testelor.

De asemenea, Taycan facelift a fost testat atât pe circuit cât și pe stradă, la temperaturi care au variat între 53 și -41 de grade Celsius.

Din totalul de 3.6 milioane de kilometri, Porsche susține că prototipurile au parcurs 300.000 de kilometri în zone cu temperaturi scăzute și 200.000 de kilometri în țări cu climă caldă.

Așa cum spuneam, noul Porsche Taycan facelift va fi prezentat în primăvara acestui an.

via Porsche

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    picau dizelurile de 10 ori in locul lor...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru