Viitorul supercar hibrid produs de Ferrari va fi prezentat în 31 mai: modelul va oferi 1.000 CP

de Cornel Șocariciu
Marti, 14.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari va prezenta un nou supercar în 31 mai în cadrul unui eveniment în Maranello. Conform primelor informații, acesta va avea un sistem hibrid de propulsie și va oferi 1.000 de cai putere.

La începutul acestui an, Louis Camilleri a dezvăluit că Ferrari pregătește lansarea unui nou supercar în 2019, lăsând loc de interpretări cu privire la performanțele și caracteristicile mașinii. La vremea respectivă, se vorbea despre un sistem de propulsie hibrid, alcătuit dintr-un motor V8 și o unitate electrică.

În urmă cu doar câteva zile, reprezentantul Ferrari a confirmat că viitorul supercar pregătit de inginerii din Maranello va fi unul hibrid, însă nu a oferit și alte detalii tehnice.

Acum, pe un forum dedicat iubitorilor mărcii din Italia au apărut informații noi cu privire la viitorul supercar Ferrari. Acesta va fi expus în premieră în 31 mai în cadrul unui eveniment care se va desfășura în Maranello, iar sistemul hibrid de propulsie va oferi 1000 de cai putere.

Pe același forum, există voci care susțin că viitorul supercar Ferrari va miza pe o configurație cu trei motoare electrice. Aceleași surse spun că prețul de pornire pentru viitorul model din Maranello va fi de aproximativ 600.000 de euro.

Via | FerrariChat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru