Vitesco Technologies anunță un program virtual de învățare pentru studenții din Iași: 3 proiecte de dezvoltare software, hardware și modelare

de Daniel Popescu
Vineri, 02.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vitesco Technologies a anunțat startul înscrierilor pentru un program de învățare dedicat studenților din Iași. Aceștia pot opta pentru unul dintre cele trei proiecte pentru dezvoltare software, hardware și modelare.

Compania germană de tehnologie Vitesco Technologies, care dezvoltă în România diverse soluții de inginerie pentru mașini electrice, a anunțat lansarea unui program de învățare online dedicat studenților din Iași.

Programul virtual se numește VITAL (Vitesco Technologies Automotive Laboratory) și îi invită pe studenții ieșeni să aleagă unul dintre cele trei proiecte disponibile.

Programul ViTAL Embedded Software Development Laboratory oferă informații despre procesul de dezvoltare software din industria auto și presupune realizarea unui proiect de monitorizare și control prin Wi-Fi a unei mașini electrice inteligente. Scopul acestui program este îmbunătățirea cunoștințelor de programare a microcontrolerlor, de electronică și de testare, iar candidații vor fi selectați printr-un test tehnic care va avea loc în 15 octombrie.

Al doilea program oferit este ViTAL Model Based Development Laboratory, care va permite studenților să-și îmbunătățească cunoștințele de modelare a unui sistem prin funcții de transfer.

Nu în ultimul rând, programul ViTAL Hardware Development Laboratory presupune îmbunatățirea cunoștințelor de electronică cu noțiuni avansate despre design analogic în domeniul auto, testare a designului realizat sau alegerea optimă a componentelor electronice.

În acest program, candidații vor fi selectați prin susținerea unui test tehnic în 8 octombrie.

Cele trei proiecte din cadrul acestui program se adresează studenților din anii 3 și 4 de la Facultatea de Automatică și Calculatoare din Iași, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din Iași și Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică aplicată din Iași. Studenții interesați de cele trei proiecte pot aplica aici.

Vitesco Technologies dezvoltă tehnologii pentru toate tipurile de vehicule, printre care se numără soluții de electrificare de 48 de volți sau unități electrice și electronice pentru mașini hibride și electrice. În România, compania are centre de inginerie în Timișoara, Iași și Sibiu și o unitate de producție în Brașov.

Via Vitesco Technologies

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru