Iasi

Vineri, 02 Octombrie 2020 | Intern

Vitesco Technologies anunță un program virtual de învățare pentru studenții din Iași: 3 proiecte de dezvoltare software, hardware și modelare

Vitesco Technologies a anunțat startul înscrierilor pentru un program de învățare dedicat studenților din Iași. Aceștia pot opta pentru unul dintre cele trei proiecte pentru dezvoltare software, hardware și modelare.
Luni, 20 Iulie 2020 | Intern

Continental a extins centrul de cercetare și dezvoltare de la Iași: până la 1.700 de angajați testează tehnologii dezvoltate în cadrul companiei

Continental a extins centrul de cercetare și dezvoltare pe care îl deține la Iași cu o nouă clădire în care până la 1.700 de angajați testează și validează produsele dezvoltate în cadrul companiei.
Joi, 19 Martie 2020 | Intern

Continental a investit 200 de milioane de euro în România în 2019: compania anunță noi angajări în funcție de evoluția industriei auto

Continental a investit 200 de milioane de euro în România în 2019 în activități de cercetare și dezvoltare și va face noi angajări în acest an în funcție de modul în care va evolua industria auto.
Vineri, 20 Decembrie 2019 | Intern

Inginerii Continental din România au contribuit la dezvoltarea serverului de aplicații pentru Volkswagen ID.3: acesta permite actualizări software prin internet

Serverul de aplicații disponibil pe hatchback-ul electric Volkswagen ID.3 a fost dezvoltat de o echipă internațională Continental, inclusiv cu ingineri din Sibiu, Timișoara și Iași.
Miercuri, 04 Iulie 2018 | Intern

Continental și Osram au înființat o nouă companie, cu divizie în România: producție de sisteme de iluminat pentru industria auto la Iași

Companiile de tehnologie Continental și Osram au înființat o companie comună a cărei activitate a început oficial în această lună. Noua companie are o divizie și în România, la Iași, acolo unde va produce sisteme de iluminat pentru industria auto.
Miercuri, 23 Mai 2018 | Intern

Continental se extinde la Iași: compania pune la bătaie 250 de posturi pentru ingineri și specialiști IT în industria auto

Continental a anunțat că vrea să angajeze 250 de ingineri și specialiști IT pentru divizia sa din Iași. Noii angajați vor contribui la dezvoltarea companiei în sectoare ale industriei auto precum conectivitatea, electrificarea și conducerea autonomă.
Marti, 19 Mai 2015 | Intern

Ford România va organiza cursuri gratuite de conducere defensivă la Iaşi

În weekend-ul 22-24 mai, Ford va organiza la Iaşi prima sesiune din 2015 a cursurilor de conducere defensivă Driving Skills for Life. Înscrierea şi participarea sunt gratuite.
Luni, 18 Martie 2013 | Intern

Autostrada Iaşi - Câmpia Turzii: 4 miliarde de euro pentru 370 kilometri

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a anunţat că intenţioenază să realizeze autostrada Iaşi - Câmpia Turzii în parteneriat public-privat, informează Gândul.
Marti, 23 Iunie 2009 | Intern

Patru studenti din Iasi au creat un roadster unicat pentru lucrarea de licenta

Primul roadster din Romania a fost creat de o echipa de studenti din Iasi, care a construit acest vehicul pentru lucrarea de licenta. Modelul este echipat cu un motor BMW si a fost construit in sase luni.

Tag-uri similare

BMW, Roadster, Iasi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru