Volkswagen a încheiat anul 2019 în creștere: livrările producătorului german au trecut de 6.27 de milioane de unități la nivel global

de Cornel Șocariciu
Luni, 13.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Anul trecut, Volkswagen a livrat peste 6.27 de milioane de vehicule, în creștere cu 0.5% comparativ cu 2018. Pe piața din Europa, livrările producătorului german au ajuns la 1.76 de milioane.

În 2019, Volkswagen a livrat 6.278.300 de mașini noi la nivel global, în creștere cu 0.5% față de rezultatul obținut în 2018.

"Anul trecut a fost unul important pentru Volkswagen. Cu ID.3 și noul Golf am reușit să aducem pe piață produse cu tehnologii moderne. Vom continua să ajustăm costurile într-un mod disciplinat astfel încât să putem face investițiile necesare. Mulțumită unei echipe fantastice am reușit să depășim valorile obținute în 2018 și acest lucru s-a întâmplat într-un mediu dificil", a declarat Jurgen Stackmann, șeful departamentului de Vânzări al constructorului german.

Pe piața din Europa, Volkswagen a livrat 1.763.800 de vehicule, în creștere cu 0.9% comparativ cu rezultatul înregistrat în 2018. În Germania, livrările constructorului din Wolfsburg au ajuns la 569.900 de unități, în creștere cu 5.3% față de 2018.

Pe piața din America de Nord, Volkswagen a raportat o scădere cu 1.6% a livrărilor (564.900 de unități), în timp ce în America de Sud, livrările au crescut cu 3.7% (491.500 de exemplare).

În regiunea Asia-Pacific, Volkswagen a raportat o creștere de doar 0.8% (3.312.500 de unități).

Comentarii (7)

  • Adrian
    Aoleu! Mor ecologistii, moare Edikkkkkkkkk, mor toti aia care au vise ude cu japoneze si frantuzoaice. Nu inteleg ei cum traiesc cei 6,27 milioane de idioti ce cumpara cazanele VW.
    Of of of !
    12 22
  • "Cu ID.3 și noul Golf am reușit să aducem pe piață produse cu tehnologii moderne. "
    nu ma prind cum vine cu livrarile id.3 la fel golf mk8 ca ambele nemaipomenite dar lipsa
    20 2
  • Das Auto!!! :))))
    10 2
  • Bravo VW ! VW este cel mai bun producator auto care are toate masinile frumoase si sigure. Sunt foarte tehnologizate si fiabile.

    @mk8 si @ceillalti care spuneti minciuni despre VW

    VW are o gama foarte bogata in masini ecologice (hibrizi si electrice)
    VW produce masini cu o fiabilitate extraoridinara
    VW este o marca foarte sigura
    VW este o marca tehnologizata
    VW este o marca cu toate masinile frumoase
    VW este o marcacu vanzari foarte bune

    Probabil nici unul dintre voi nu s-a urcat vreodata intr-un VW
    In masina asta ai un confort absolut
    Asa ca documentativa, urcativa, comparati si dupa aia dati-va cu parerea
    3 21
  • netam-nissan
    dle skoda sigur buhnici ala isi ia ceva malai de la tesla la cum ii lauda dar sa fiu vw nici de un covrig nu ti-as ce-cum scri
    o fi bune unele nu zic altfel nu ar fi mai multe golf.4 ca daciile in parcare aici la carfur si toate tdi deci nu au nevoie de proslavire poate baterii mai mari ca pornesc la a zecea cheie iarna
    dar si cind o iau e spectacol de fum cu rotocoale faine
    19 5
  • Edikkk
    Meai "skoda"

    "Asa ca documentativa, urcativa, comparati si dupa aia dati-va cu parerea"

    daţi-mi nr dvs de telefon să vă vând VW Polo soţiei, cumparată de nouă, nu model chel, cu toate reviziile în reprezentanţă... şi cu lanţul rupt de două ori până în 180.000 km
    Sau cu 1-2 opriri pe an a sistemului electric în mers, când este foarte cald afară.

    Reprezentanta a zis că este cutare motiv, după face la fel, apoi nu au mai zis nimic.

    Sau Skoda unei prietene care se opreşte toată partea electrică iarna, bateria testată, la 75%

    Nu o fi cele mai proaste maşini, maşinile VW dar de cât să dau mii de euro PENTRU O SIGLĂ CARE NU ADUCE REAL CALITATE prefer să dau mii de euro pe vacanţe, haine, doctori.

    Ok?
    6 3
  • @ Edikkk
    mai edikkk vezi tu,toate cele de mai sus spuse de tine sunt intamplari cu femei, oare nu te-ai intrebat de ce ???? :))))))))))))))))))))))))))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru