Volkswagen a publicat un nou teaser video cu viitorul T-Cross: noul SUV debutează în 25 octombrie

de Cornel Șocariciu
Luni, 22.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat un nou teaser video cu viitorul T-Cross. Clipul pregătit de nemți scoate în evidență câteva elemente de design exterior și interior. Noul SUV va fi prezentat în 25 octombrie.

Mai sunt câteva zile până la prezentarea noului Volkswagen T-Cross, iar pentru a mai îndulci așteptarea, oficialii constructorului german au publicat un nou teaser video. De această dată, nemții vin cu câteva detalii de caroserie, dar și cu o serie de imagini cu interiorul noului SUV.

Viitorul Volkswagen T-Cross va avea o lungime de 4.107 mm, cu 123 de mm mai puțin comparativ cu T-Roc. Nemții au pregătit și o banchetă spate care poate culisa cu până la 15 centimetri, motiv pentru care portbagajul poate "înghiți" până la 455 de litri (+10 litri comparativ cu T-Roc).

Interiorul va fi disponibil cu un instrumentar digital de bord similar cu cel întâlnit pe Polo, în timp ce sistemul de infotainment va comunica cu pasagerii prin intermediul unui ecran tactil cu diagonala de 8 inch.

Totodată, reprezentanții Volkswagen vin și cu o serie de informații cu privire la sistemele de siguranță pregătite pentru noul T-Cross. Pachetul dezvoltat include următoarele sisteme: asistent pentru menținerea benzii de rulare, sistem de frânare automată de urgență cu funcție pentru recunoașterea pietonilor, sistem pentru monitorizarea unghiului mort, cruise control adaptiv și Rear Traffic Alert.

Cu detalii complete despre noul Volkswagen T-Cross vom reveni în 25 octombrie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru