Volkswagen ar putea folosi denumirea "Voltswagen" pentru operațiunile sale din SUA

de Alexandru Monenciu
Marti, 30.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unui document oficial apărut (și șters între timp) pe internet, Volkswagen ar urma să folosească denumirea "Voltswagen" pentru operațiunile sale din SUA.

Ne mai despart câteva zeci de ore de 1 aprilie, supranumită și Ziua Păcălelilor. O zi în care producătorii de automobile sunt foarte activi pe rețelele de socializare, cu fel de fel de campanii și anunțuri menite să mai descrețească frunțile.

În urmă cu puțin timp, Volkswagen a publicat un comunicat de presă în care anunța că va folosi denumirea "Voltswagen" pentru operațiunile sale din SUA. Documentul a fost șters imediat și toată lumea a presupus că este vorba doar de o glumă de 1 aprilie.

Dar, potrivit unei surse apropiate constructorului din Wolfsburg, citată de Automotive News și USA Today, nu este vorba de o păcăleală. Până în acest moment nu a apărut o declarație oficială care să confirme, sau să infirme, această schimbare.

Având în vedere costurile unei astfel de schimbări, cel mai probabil (dacă într-adevăr va avea loc) nu este vorba despre ceva definitiv.

În 2003, orașul Wolfsburg din Germania și-a schimbat, pentru scurt timp, denumirea în Golfsburg, pentru a marca lansarea celei de-a cincea generații Golf.

via Automotive News și USA Today

Comentarii (6)

  • Octavian
    Oricum multa lume exact asa ii spune pentru ca nu stiu ca "v" se citeste "f", iar la americani cred ca e si mai grava treaba. Deci s-ar potrivi :)
    10 1
  • inexorabil
    Indiferent dacă este adevărat sau nu, cu certitudine traversăm perioada de întunecare a minţii, printre alte anomalii producătorilor inoculându-li-se din sfere oculte, în virtutea febrei demente a “schimbării/înnoirii fără motiv, dar cu orice preţ”, aversiunea faţă de propria lor…identitate, implicit faţă de denumirile/simbolurile lor definitorii, consacrate!?!

    Vă îndoiţi? Staţi numa’ să vedeţi…
    9 6
  • Numai "morcovi" electrici astazi. Speciali pentru termofani.
    9 4
  • inexorabil
    Mafănele, iarăşi ne califici drept fani…calzi (sufleteşte) ? Wow, îţi mulţumim din tot sufletul!
    Acum gata, te votăm cu zece mâini deodată. Considerăm că am primit suficiente găleţi cu făină şi zahăr :)
    6 6
  • Johnny
    Daca va folisii acel termen va fi strict intr- o campanie promotionala si niciodata o schimbare a numelui, nici macar temporara, sa fim seriosi...
    4 0
  • Au pus la misto chestia asta, probabil pentru 1 aprilie, iar presa a preluat-o, nu va fi niciun Voltswagen.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru