Volkswagen Atlas: primul clip oficial dezvăluie designul și aspectul practic al SUV-ului cu șapte locuri

de Bogdan Mirică
Miercuri, 26.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat un prim clip oficial al viitorului Atlas, SUV-ul său cu șapte locuri, destinat pieței americane și poziționat pe platforma MQB.

Volkswagen vrea să își spele păcatele față de publicul din Statele Unite. Motiv pentru care, pregătește debutul unui model foarte important pentru prezența sa pe piața de peste Ocean. Este vorba despre mult așteptatul Atlas, un SUV poziționat între Tiguan cu șapte locuri și Touareg, anticipat deja de o serie de imagini teaser.

Poziționarea sa, deși confuză pentru noi europenii, ar urma să aibă logică pe piața din SUA. Pentru a pregăti debutul, Volkswagen a publicat și un clip oficial care descrie mai bine capacitățile mașinii și clienții cărora se adresează.

Noul Atlas se îndepărtează de strategia Volkswagen, care presupunea ca toate SUV-urile să poarte un nume care începe cu litera T. Decizia a fost luată pentru a-i ajuta pe clienții americani să pronunțe mai ușor.

Urmareste Automarket
De asemenea, noul Atlas va fi primul SUV produs în America pe platforma MQB a constructorului german, aceeași cu a lui Golf, Tiguan și viitorul Touareg.

Inspirat de conceptul CrossBlue, Volkswagen Atlas va fi dezvăluit oficial în data de 27 octombrie, urmând ca debutul public să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru