Volkswagen Beetle primește o serie de modificări importante pentru anul 2015

de Bogdan Mirică
Joi, 13.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen Beetle a fost modificat ușor pentru a fi pe placul publicului. Modelul german primește o gamă de motorizări noi și o echipare ceva mai generoasă.

Volkswagen a anunțat o serie de modificări pentru actualul Beetle, un model care se află pe piață deja de trei ani. Versiunea 2015 a popularului model german beneficiază de câteva îmbunătățiri aduse gamei de motoare, care a devenit acum ceva mai economică.

Potrivit comunicatului oficial sosit de la Wolfsburg, noul Beetle beneficiază de cinci motoare revizuite, capabile să respecte normele de poluare Euro 6. Cei care preferă benzina vor putea alege între trei agregate revizuite, cu 105, 150 sau 220 de cai putere. Ultimul este chiar unitatea de 2.0 litri TSI, regăsită și pe Golf GTI.

Pentru cei care preferă dieselul există doar două alternative, una de 110 și una de 150 de cai putere. Motorizările pot fi asociate unei transmisii automate cu dublu ambreiaj DSG, capabilă să deconecteze motorul atunci când nu detectează o accelerație, pentru a economisi carburant.

Esential 220 de cai putere oferă cea mai puternică motorizare a noului Beetle.
La nivel exterior, Volkswagen Beetle primește trei noi culori de caroserie: Tornado Red, Pure White și Reflex Silver Metallic.
Lista de echipamente se mărește și ea și va include un nou sistem de navigație Discover Media, o cameră pentru marșarier, sisteme de siguranță ca Rear Traffic Alert și Blind Spot Monitor.

Volkswagen susține că noul Beetle va fi disponibil în showroom-urile din Germania, țara mamă, spre sfârșitul acestui an, ceea ce înseamnă că el va ajunge și la noi începând cu 2015.

Comentarii (2)

  • Suleyman Cunoscatoru
    Dc nu pun si sistemul 4 motion ?
    4 0
  • @Suleyman...
    pen'ca aia e deja "generatie noua" :)

    In tot articolul n-am vazut o data termnenul de facelift. Deci e facelift ori "modificari"? E ca la Dacia lu' tata care a fost luata cu modificari?

    una peste alta pentru un model din care s-a ales prafu' din ce a reprezentat odata nu arata deloc rau.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru