Volkswagen ID.3 facelift: primele imagini anunță un interior cu materiale mai bune

de Bogdan Mirică
Sambata, 03.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat o serie de schițe care dezvăluie designul exterior și interior al noului ID.3 facelift.

Deși pare că este cu noi de puțin timp, Volkswagen ID.3 se pregătește deja de un facelift pentru jumătatea carierei. Pentru cei care au pierdut noțiunea timpului, ID.3 a fost lansat în septembrie 2019. Constructorul german a anunțat deja că revizuirea dedicată modelului compact electric va avea loc la începutul anului 2023.

Înainte de a aplica modificările, Volkswagen a stat de vorbă cu mai mulți clienți pentru a afla ce trebuie îmbunătățit. A reieșit un ID.3 cu un design frontal ceva mai agresiv, cu un spoiler clar modificat.

La interior, primele schițe dezvăluite de Volkswagen ne arată o planșă de bord revizuită, cu noi guri de ventilație și un design minimalist, similar cu ceea ce vedem pe Tesla Model 3. Ecranul central de 12 inch va fi oferit în standard, Head-Up Display-ul va deveni mai mare, iar instrumentarul de bord va avea un meniu ușor revizuit.

Volkswagen promite că interiorul va avea materiale de o mai bună calitate, iar tapițeria din piele va fi înlocuită de materiale sustenabile.

Chiar și pe volan.

Cât privește performanțele și eficiența, Volkswagen anunță un consum mediu mai mic cu 2% și o autonomie mai mare. În plus, mașina va beneficia și de sistemul PLug&Charge, care permite alimentarea la un număr uriaș de prize din Europa, fără a avea nevoie de un card sau de o aplicație. Mașina comunică cu priza, iar factura vine după aceea.

Livrările vor începe spre finalul anului 2023 și, din cauza întârzierilor cu livrarea mașinilor actuale, toți cei care au comandat un Volkswagen I.3 Pro și ID.3 Pro S vor primi versiunea revizuită a mașinii. În prezent, Volkswagen ID.3 este produs în Dresda și Zwickau, însă cererea mare a făcut ca ID.3 să se pregătească de producție și în uzina din Wolfsburg, începând cu 2023.

Comentarii (4)

  • La 2 ani de la startul vânzărilor in Europa vânzările au scăzut la 40% si deja se pune problema unui face lift. In mod normal un face lift apare la 4 ani de la startul producției.
    20 7
  • Ar fi scos un model nou dar asta ar fi însemnat eșecul primului model. Piata auto-EV este foarte dinamica și concurența nu doarme. La acest facelift ar trebui sa vina și cu alt preț (mai mic) să-l facă și mai atractiv.
    11 3
  • Ești glumeț cu ieftinirea, astăzi n-a mai rămas niciun șurub care să fie mai ieftin, nici măcar din China .
    12 6
  • Plusez, nu doar pret mai mic, dar si capacitate mai mare a bateriei.
    11 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru