Volkswagen ID.Buzz a intrat în producția de serie

de Alexandru Monenciu
Vineri, 03.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile anunță intrarea în producția de serie a modelului ID.Buzz. Primele exemplare vor fi livrate, în Europa, în toamna acestui an.

Volkswagen ID.Buzz a fost prezentat sub formă de concept în 2017, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. Văzând feedback-ul venit din partea fanilor, șeful mărcii, Herbert Diess, anunța că succesorul celebrului Microbus va primi o versiune de serie.

Aceasta a fost prezentată anul acesta, iar acum Volkswagen ne anunță că a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Hanovra. Producția versiunii ID.Buzz Cargo a început deja.

Fabrica a fost modernizată, iar 4.000 de angajați au fost special instruiți pentru a putea asambla noul ID.Buzz.

În 2022, divizia Volkswagen Vehicule Comerciale intenționează să producă 15.000 de exemplare. Cu timpul, acest număr va ajunge la 130.000.

Pe piața din Germania, Volkswagen ID.Buzz Pro, care poate găzdui până la 5 pasageri, costă de la 56.600 de euro în sus.

via Volkswagen Vehicule Comerciale

Comentarii (4)

  • Nu prea inteleg caroseria acestei masini... in sensul ca altii, precum Citroen renunta la picasso din lipsa de cerere, asta dupa ce era in top 3 vanzari in categorie si s a reprofilat pe suv-uri si mini-suv-uri... revine family car-ul? :(
    4 2
  • De ce sa dai 60.000 de euro pe o masina care poate transporta cinci persoane si arată in acest fel?
    10 1
  • Painkiller
    Restul lumii nu traieste in Romania. De parca vreo secunda francezii au fost in pas cu cerintele pietii. Cine naiba compara Picasso cu ID Buzz!?! Volkswagen Type 2 e o religie in Americi.
    2 3
  • Mircea Badea
    or sa renunte repede la el..pensionarii nu cred ca mai au chef de el acum...
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru