Volkswagen: Noul T7 Multivan debutează în luna iunie și va fi dezvoltat pe arhitectura MQB

de Alexandru Monenciu
Joi, 06.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat o nouă schită de design cu viitorul T7 Multivan. Totodată, germanii au confirmat că vehiculul comercial de transport persoane va fi construit pe arhitectura MQB și că debutează în luna iunie.

Volkswagen a pornit o campanie activă de promovare a noului T7 Multivan. Acum, constructorul din Wolfsburg a publicat o nouă schiță de design, care ne dă ocazia să observăm mai bine schimbările prin care a trecut celebrul vehicul comercial de transport persoane.

Spre exemplu, partea frontală aduce puțin cu alte modele din portofoliu, în special cu Golf 8. Mai mult, linia de caracter este o trimitere directă la vechiul T3.

Cu această ocazie, Volkswagen a confirmat că noul T7 Multivan va fi construit pe arhitectura MQB. În consecință, gama de motorizări va fi compusă din unități pe benzină și diesel, iar clienții vor avea la dispoziție și un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Pe partea de tehnologie, T7 Multivan va putea fi echipat, printre altele, cu un instrumentar de bord digital, cu display de 10 inch, camere video cu vedere la 360 de grade și transmisie automată cu tehnologie shift-by-wire (fără legături mecanice).

Debutul noului Volkswagen T7 Multivan este programat pentru luna iunie a acestui an.

via Vehicule Comerciale Volkswagen

Comentarii (1)

  • Un T7 o sa coste cat zece T-34 rusesti vandute la kg.
    9 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru