Volkswagen pune ținta pe China: până în 2020, nemții vor lansa 12 SUV-uri noi dedicate exclusiv pieței din Asia

de Cornel Șocariciu
Vineri, 23.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen își dorește să vândă și mai mult în China, motiv pentru care, oficialii constructorului german au stabilit o stragie agresivă: 12 SUV-uri noi până în 2020.

Volkswagen a ales să prezinte noua generație Touareg în China. Decizia nemților a fost cât se poate de simplă: în China s-au înregistrat cele mai mari creșteri în segmentul SUV și, totodată, această piață a livrat excelent pentru Volkswagen în 2017.

Cu ocazia prezentării noului Touareg, reprezentanții companiei din Wolfsburg au venit și cu o serie de declarații interesante. Până în 2020, nemții vor lansa cel puțin 12 SUV-uri noi dedicate exclusiv pieței din China.

În 2018, constructorul german va lansa 9 modele noi pentru piața asiatică, iar SUV-ul Tiguan PHEV (plug-in hybrid) se află pe lista pregătită de Volkswagen.

"China va avea un efect decisiv asupra succesului strategiei noastre. Vom orienta gama de produse și mai aproape de dorințele și așteptările publicului din China", a declarat Herbert Diess, CEO-ul Volkswagen.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru