Volkswagen Scirocco GTS: versiunea sportivă este revizuită şi primeşte 10 cai putere în plus

de Bogdan Mirică
Joi, 16.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, Volkswagen a revizuit şi versiunea GTS a noului Scirocco. Modelul german beneficiază acum de mai multă putere şi de un interior nou.

Cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, Volkswagen a prezentat versiunea GTS a actualului Scirocco. Cum era şi normal, declinarea sportivă are la bază faceliftul coupe-ului, introdus şi el anul trecut.

Volkswagen  Scirocco facelift - motorizări mai puternice şi un design îmbunătăţit

Revizuirea suferită de Scirocco GTS aduce sub capotă cu 10 cai putere în plus, storşi din acelaşi motor turbo de 2.0 litri, regăsit şi pe Golf GTI. Noul Scircco GTS beneficiază astfel de un total de 220 de cai putere, asistaţi de o transmisie automată DSG cu şase rapoarte.

Combinaţia gândită de germani oferă modelului o acceleraţie de la 0 la 100 de km/h în doar 6.5 secunde şi o viteză maximă de 244 de km/h.

Esential 220 de cai putere se ascund sub capota lui Scirocco GTS.
244 de km/h este viteza maximă atinsă de Scirocco GTS.
Pe lângă noutăţile de sub capotă, Scirocco GTS beneficiază şi de o serie de detalii estetice noi.
Clienţii vor putea alege între jante Norwich de 18 inch sau Lugano de 19 inch. În spatele oricărei alegeri se vor afla etriere de culoare roşie. Pachetul estetic este completat de o serie de accesorii R-Line (spoilere, praguri laterale, un eleron şi un deflector posterior) şi de o listă generoasă de culori de caroserie: Flash Red, Pure White, Oryx White, Urano Grey, Indium Grey şi Deep Black.

Interiorul beneficiază de un plafon închis la culoare, de un volan sport, de cusături roşii şi de plastic lucios Piano Black. Nu lipsesc logo-urile GTS, pedalele din inox, inserţiile cromate şi tapiţeria din piele Vienna. Pe lista tehnologiilor disponibile se înscriu luminile bi-xenon, acoperişul cu trapă şi noul sistem multimedia Composition Colour.

Comentarii (4)

  • Ori sunt eu in urma cu informatiile, ori versiunea ,,sportiva" se numea R si nu GTS ?
    4 1
  • R e "CEA" mai sportiva ;-)
    8 0
  • Ar cam trebui mai multa prospetime atat pentru design cat si pentru motor...
    3 8
  • ar trebui o platofrma noua si nu un golf V reciclat ;)
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru