Volkswagen va colabora cu Siemens pentru eficientizarea producției: 122 de fabrici vor fi integrate într-un “cloud industrial”

de Paul Cosma
Vineri, 29.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a ales Siemens ca partener special pentru eficientizarea operațiunilor și a producției. Toate cele 122 de fabrici ale grupului Volkswagen vor fi integrate într-un “cloud industrial”.

În urma parteneriatului anunțat vineri, Siemens trebuie să se asigure că toate fabricile Volkswagen sunt integrate și conectate astfel încât constructorul german să obțină o eficientizare a producției și a operațiunilor pe care le desfășoară.

“Siemens va avea un rol esențial în asigurarea integrării tuturor celor 122 de fabrici astfel încât acestea să lucreze eficient în cloud,” a transmis Volkswagen, fără să menționeze valoarea contractului cu firma germană.

În cursul acestei săptămâni, Volkswagen a semnat și un parteneriat cu Amazon Web Services prin care datele obținute din fabrici și de la echipamentele de producție să fie integrate într-un sistem. Mai apoi, datele urmează să fie analizate și folosite pentru îmbunătățirea proceselor de producție.

Via Volkswagen, Automotive News

Comentarii (1)

  • unu altu
    Pai Bosch nu mai accepta sa faca rahaturi legate de emisii asa ca au trecut la Siemens. Hai sa le dam 10 ani si astora!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru