Volkswagen: "Viitorul Phaeton va dicta noul limbaj de design al mărcii"

de Sebastian Toma
Luni, 03.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Şeful departamentului de design de la Volkswagen spune că noua generaţie a lui Phaeton va dicta viitorul stilistic al mărcii germane.

Volkswagen Phaeton va primi o nouă generaţie în 2015, iar aceasta va influenţa aspectul viitoarelor modele care vor fi lansate după el. Decizia îi aparţine lui Klaus Bischoff, şeful departamentului de design de la Volkswagen, care consideră că decizia de a influenţa întreaga gamă după trăsăturile lui Golf a fost o greşeală. Astfel, Bischoff consideră că soluţia pentru viitor este o altă abordare, care vizează desenarea viitoarelor modele după trăsăturile prezentate de noul Phaeton.

"Vârful gamei, Phaeton, ar trebui să fie un produs care să dicteze aspectul celorlaltor modele, nu invers. Va fi un aspect specific pentru berline, unul pentru SUV-uri, unul pentru monovolume şi unul pentru hatchback-uri.", a explicat Klaus Bischoff într-un interviu acordat englezilor de la AutoExpress.

De asemenea, Bischoff promite că viitoarele modele Volkswagen vor fi mai "cool", direcţie diferită de cea anunţată anterior de şeful său, Walter de Silva. Recent, Walter de Silva, şeful de design al întregului concern Volkswagen, a făcut o serie de declaraţii în care anunţa o preferinţă pentru design-ul conservator al viitoarelor modele, în locul unui design extravagant, care ar putea să nu fie la fel de atractiv odată cu trecerea anilor.

Via Autoexpress

Comentarii (2)

  • MERCEDEZ
    STIMA SI RESPECT ESTE O MASINA CU UN DESIGNER FOARTE FRUMOS.BRAVO VW !!!
    7 9
  • ADRIAN FLORARU
    NU DEGEABA E PREMIUM Phaeton Volkswagen,BRAVO VW SANTETI LIDERI MONDIALI.....
    6 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru