Volvo confirmă înlocuirea lui V40: "Vom introduce mai multe modele, inclusiv cu versiuni electrice"

de Daniel Popescu
Vineri, 25.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a dezvăluit că va lansa mai multe modele noi pe platforma SUV-ului XC40 care vor înlocui actualul V40. Noile modele vor avea și versiuni electrice.

Volvo a anunțat în această săptămână ca va crește producția lui XC40 la uzina pe care o deține în Belgia ca urmare a cererilor peste așteptări pe care le-a primit pentru noul SUV.

În același comunicat de presă, constructorul suedez a făcut însă un anunț important cu privire la gama de modele pe care le va lansa în viitor. Astfel, actualul Volvo V40 va fi înlocuit cu alte modele care vor fi dezvoltate pe aceeași platformă utilizată de XC40: Compact Modular Architecture (CMA).

"Compania anunță astăzi că va profita de popularitatea noilor sale modele prin introducerea de noi modele pe platforma CMA, înlocuind actualul V40. [...] Noile modele bazate pe CMA vor include vehicule electrice și vor fi vândute la nivel global pe toate piețele majore", menționează Volvo în comunicatul de presă.

Prin anunțul din această săptămână, Volvo infirmă practic speculațiile apărute în ultimele luni în presă internațională, potrivit cărora modelul compact V40 urma să primească o nouă generație care să beneficieze de versiuni plug-in hybrid și electrice. Volvo speră ca noile modele să contribuie semnificativ la creșterea vânzărilor, așa cum se întâmplă în prezent și cu XC40.

Producătorul suedez nu a oferit însă alte informații despre noile modele, limitându-se să menționeze în comunicat că "mai multe detalii despre produse vor fi dezvăluite ulterior".

Via Volvo 

Comentarii (2)

  • V40-le asta.....in trafic inca nu il poti trece cu vederea.

    Daca la FL aduceau la zi interiorul ala ar fi bifat inca bine la vanzari
    3 0
  • Arogantul
    """"" Prin anunțul din această săptămână, Volvo infirmă practic speculațiile apărute în ultimele luni în presă internațională, potrivit cărora modelul compact V40 urma să primească o nouă generație care să beneficieze de versiuni plug-in hybrid și electrice."""""

    serios AM? cum INFIRMA, poate CONFIRMA
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru