Vrei un loc de muncă în industria auto? Renault și Dacia caută 300 de specialiști în București, Titu și Mioveni

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Vineri, 20.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Renault participă vineri și sâmbătă la târgul de carieră Angajatori de Top, acolo unde recrutează 300 de persoane, inclusiv ingineri auto și specialiști cu profil tehnic, pentru sediile din București, Titu și Mioveni.

Grupul Renault România participă și în acest an la târgul de carieră Angajatori de Top, care are loc vineri și sâmbătă la Sala Palatului din București.

Constructorul francez anunță că are disponibile 300 de posturi în industria auto, iar primele interviuri pot avea loc chiar la fața locului.

Pentru departamentul de cercetare și dezvoltare, producătorul caută ingineri auto cu profil educațional tehnic care să aibă experiență în concepție și dezvoltare de proiecte în domenii precum mecanică, electronică, caroserie de vehicul sau design. În plus, candidații trebuie să fie familiarizați cu aplicații de specialitate precum Catia, Matlab sau Simulink.

Posturile din acest domeniu sunt disponibile la sediul din București și la centrul de inginerie Renault Technologie Roumanie de la Titu.

În plus, francezii oferă posturi și pentru activitatea de fabricație de vehicule pe platforma industrială de la Mioveni. În acest caz, compania este în căutarea unor specialiști cu profil tehnic cu experiență în automatizare și audit performanta industrială.

În cazul în care ești interesat de un loc de muncă la Grupul Renault, dar nu ajungi la târgul Angajatori de Top, poți aplica pentru unul dintre posturile disponibile direct pe site-ul companiei.

Via Renault

Comentarii (4)

  • @automarket nu se găsește o poza cu generația noua de Logan?
    4 0
  • @xxx Credeam ca spui ceva de remuneratie :) de senzatie!
    1 0
  • hazard
    M-am interesat, salarii mici. Pai cum naiba sa ramai in tara cant te pu n la munca pentru o coaja de babana?
    2 1
  • @danielr ce bine ar fi pentru Romania ca salariul din Dacia sa fie cel mai mic din tara!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru