Weekend-ul fanilor BMW: Integrala Seria 3 și primul BMW 330e din România, vedetele evenimentului Porți Deschise la Auto Cobălcescu

de Mircea Meşter
Vineri, 25.03.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Următoarele trei zile le sunt dedicate fanilor BMW la cel mai nou dealership din București al mărcii germane.

Dacă nu aveți încă planuri pentru weekend-ul care urmează, cel mai nou dealer BMW din București vă invită de vineri până duminică la o incursiune inedită în lumea mărcii germane în cadrul unui eveniment Porți Deschise care are loc pe Splaiul Unirii 311.

Pe lângă faptul că vei putea admira cele mai importante modele din actuala gamă a brandului bavarez, noul showroom BMW a pregătit două expoziții interesante care vor face deliciul fanilor mărcii. Prima este una istorică, pentru că adună în același loc toate cele 6 generații ale lui BMW Seria 3, cel mai vândut model din istoria constructorului german.

A doua este una cu ecou intern și vizează cele mai reușite fotografii BMW realizate de trei dintre cei mai cunoscuți fotografi auto din România: Dragoș Savu, Ovidiu Tăbăcaru și Ciprian Mihai, ultimul fotograful oficial al site-ului nostru. Cei trei artiști vor fi și ei prezenți în următoarele trei zile la Auto Cobălcescu, deci vă vor putea răspunde la întrebări tehnice legate de fotografia auto.

Printre celelalte surprize rezervate fanilor BMW care vor ajunge în acest weekend la Auto Cobălcescu se numără prezența primului exemplar BMW 330e din România (versiunea hibridă Plug-in a modelului de segment mediu, detalii AICI), dar și o serie de modele din gama M Performance.

Programul evenimentului:

Vineri (25 martie): 10-18
Sâmbătă (26 martie): 10-18
Duminică (27 martie): 10-16

Comentarii (2)

  • Lehliu Pedrovici Iorhenghi
    Personal chiar am sa-mi fac timp sa ma duc. Nu mi-am mai pus poponeata de 4 luni intr-un BiEmDabalIu, sa ma fac comod in ''pielea nemteasca'' . Sper sa aibe si I3 la test, am sa ii pun cateva intrebari dealerului cu privire la ''placinta'' de calitate de la Toyota. Am dreptate Rusule ? :))))
    3 14
  • Ursuletul pisicuta si e46 cele mai reusite generatii de seria 3 !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru