Yamaha Sports Ride Concept - o mașină sport creată de celebrul producător de motociclete

de Sebastian Toma
Miercuri, 28.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Yamaha a prezentat conceptul unui automobil sport la Salonul Auto de la Tokyo. Vorbim despre al doilea concept de automobil prezentat de producătorul nipon de motociclete.

Yamaha Sports Ride Concept este numele exponatului prezentat de constructorul nipon de motociclete la Salonul Auto de la Tokyo. La fel ca în cazul vechiului concept de automobil care poartă sigla Yamaha, MOTIV.e Concept, noul Sports Ride Concept este o creație semnată de Gordon Murray. Dacă nu vă sună cunoscut numele acesta, vă reamintim doar că este omul care a proiectat McLaren F1, un model care a deținut multă vreme titlul de cea mai rapidă mașină din lume și care a devenit un automobil de colecție deosebit de valoros.

Conceptul Sports Ride de la Yamaha prezintă ipoteza unui automobil sport cu două locuri, care își propune să le ofere ocupanților o experiență similară cu cea a mersului pe o motocicletă, fără riscurile asociate acestei activități. Modelul cântărește doar 750 de kilograme, are 3.9 metri lungime, 1.72 metri lățime și numai 1.17 metri înălțime. Motorizarea nu a fost specificată, dar este vehiculată preluare unității de un litru a lui MOTIV.e Concept, care asigura 80 CP.

Urmareste Automarket
Design-ul lui Yamaha Sports Ride Concept este inspirat din stilul artistic numit ”Elementarism” și ne prezintă un model atrăgător.
Elementele de caroserie și formele sale generale nu arată precum la un concept futurist, dar sunt încă departe de ceea ce găsim la un automobil de serie. Rămâne de văzut dacă japonezii de la Yamaha vor aborda industria auto sau dacă vor rămâne la produsele care i-au consacrat.

Via WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru