Yamaha

Marti, 22 Februarie 2022 | Industrie

Toyota și Yamaha dezvoltă un motor V8 alimentat cu hidrogen: acesta produce 444 de cai putere

Toyota și Yamaha vor dezvolta împreună un motor V8 care va fi alimentat cu hidrogen. Motorul, gândit în mare parte de Yamaha, este preluat de la modelul Lexus RC F și dezvoltă 444 de cai putere.
Marti, 13 Aprilie 2021 | Industrie

Yamaha a dezvoltat un motor electric de 350 kW și infrastructură de încărcare la 800 V

Japonezii de la Yamaha au lansat pe piață un motor electric de 350 kW, echivalentul a 475 de cai putere. Unitatea beneficiază de o infrastructură de încărcare la 800 V, la fel ca Porsche Taycan.
Luni, 28 Martie 2016 | General

Un Ski Jet face de rușine mașina ta de oraș: Yamaha FX Cruiser SVHO are motor de 1.8 litri, 250 CP și ajunge la 110 km/h

De obicei ne ocupăm cu mașinării care merg pe roți, dar cel mai nou Ski Jet semnat Yamaha ne-a atras atenția pentru că are un motor de cilindree mai mare decât majoritatea modelelor compacte de pe piață în acest moment.
Joi, 29 Octombrie 2015 | Tehnologie

Rebel fără cauză: Yamaha a prezentat un robot care poate să conducă o motocicletă

Yamaha a prezentat la Salonul Auto de la Tokyo un robot capabil să piloteze o motocicletă fără modificări suplimentare. I-au spus Motobot, dar nu vă așteptați să-l înlocuiască pe Valentino Rossi prea curând.
Miercuri, 28 Octombrie 2015 | Concepte

Yamaha Sports Ride Concept - o mașină sport creată de celebrul producător de motociclete

Yamaha a prezentat conceptul unui automobil sport la Salonul Auto de la Tokyo. Vorbim despre al doilea concept de automobil prezentat de producătorul nipon de motociclete.
Joi, 21 Noiembrie 2013 | Concepte

Yamaha Motiv: primul model de oraş al companiei japoneze a fost prezentat la Tokyo

Yamaha a apelat la celebrul Gordon Murray pentru a-i proiecta primul autoturism. Acesta se numeşte Motiv, este gândit pentru Europa şi a fost expus la Salonul Auto de la Tokyo.
Marti, 19 Noiembrie 2013 | Economic

Volkswagen domină topul investiţiilor în cercetare şi dezvoltare la nivel mondial

Volkswagen Group este compania care investeşte cel mai mult în cercetare şi dezvoltare la nivel mondial. Clasamentul primelor 2000 de companii din toate domeniile este însă înţesat de corporaţii auto.
Luni, 19 Ianuarie 2009 | Motorsport

Volkswagen, KTM si Kamaz au castigat Dakar 2009

Giniel de Villiers la auto, Marc Coma la moto si Firdaus Kabirov la camioane sunt cei trei invingatori ai editiei 2009 a Raliului Dakar.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru