Zvonuri: urmașul lui Toyota Supra ar urma să folosească un V6 de 3.5 litri de peste 400 de cai putere

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 23.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O sursă apropiată companiei Toyota spune că urmașul lui Supra va miza pe un V6 turbo de 3.5 litri. Propulsor ar urma să producă peste 400 de cai putere.

Din momentul în care BMW a semnat un parteneriat cu Toyota, fanii modelului Supra au avut parte de zile din ce în ce mai plăcute. La scurt timp după prezentarea lui BMW Z4 Concept, o persoană apropiată companiei Toyota a ieșit la rampă cu o serie de informații extrem de interesante.

Urmașul lui Toyota Supra ar urma să mizeze pe un motor V6 turbo de 3.5 litri care o să producă peste 400 de cai putere. O cutie de viteze manuală apare pe lista niponilor, în ciuda faptului că informațiile mai vechi spuneau că Toyota va miza exclusiv pe o transmisie automată.

Mai mult decât atât, sursele spun că Toyota are în plan și dezvoltarea unei versiuni care să integreze un sistem de propulsie hibrid. Din punct de vedere estetic, urmașul lui Supra ar urma să preia o serie de elemente de design de pe conceptul FT-1 (foto), prototip expus în premieră în anul 2014 în cadrul Salonului Auto de la Detroit. 

Aceeași persoană afirmă că urmașul lui Supra va ajunge în fața publicului la începutul anului 2019.

De asemenea, publicația germană Auto Bild spune că prototipul care anunță viitorul model de serie o să poată fi admirat în luna octombrie a acestui an în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.

Via | Motor1

Comentarii (2)

  • Daca va arata asa, o sa fie un best- seller...
    13 1
  • Da, conceptul arată demențial. Dar e prea mult pentru numele Supra. La origine, Supra era un lup în blană de oaie. Deși avea un aspect destul de comun, surprindea prin performanță. Acum, parcă și-a dat arama pe față.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru