Al-Attiyah nu va concura în Raliul Marii Britanii

de Daniel Popescu
Marti, 12.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
M-Sport a anunţat că Nasser Al-Attyah nu va putea concura în ultima etapă de WRC din Marea Britanie din cauza unei accidentări la mână.

Sezonul 2013 al Campionatul Mondial de Raliuri s-a încheiat în Spania pentru Nasser Al-Attyah, întrucât qatarianul nu va lua startul în etapa finală programată în Marea Britanie la sfârşitul acestei săptămâni.

Pilotul echipei M-Sport nu a primit acordul medicilor de a urca la volanul lui Ford Fiesta RS WRC, întrucât are probleme la o mână după accidentul suferit în Raliul Spaniei.

Între timp, Robert Kubica a efectuat un test intensiv cu Citroen DS3 WRC pe două dintre probele speciale ale raliului, lucru care a generat nemulţumiri în rândul lui Mikko Hirvonen. Finlandezul este nemulţumit că din acest motiv nu a mai putut testa maşina, într-o situaţie similară fiind şi coechipierul său Dani Sordo.

"Kubica nu a pilotat niciodată maşina, aşa că are sens pentru el să aibă maşina ceva timp, dar această situaţie nu este ideală pentru noi. Am doar două parcurgeri în shakedown şi apoi urmează o foarte importantă sesiune de calificări. Nu este deloc ideal, mai ales că Volkswagen a efectuat un test lung şi vor veni pregătiţi la raliu", a declarat el.

Via M-Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru