Al-Attiyah şi Qatar vor să se aliaze cu M-Sport pentru o echipă cu trei maşini în WRC

de Daniel Popescu
Vineri, 02.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nasser Al-Attiyah a dezvăluit că intenţionează să încheie o înţelegere cu M-Sport pentru a forma o echipă cu trei maşini în sezonul 2013 din WRC după retragerea celor de la Ford.

Ford a anunţat recent că se retrage din Campionatul Mondial de Raliuri la sfârşitul acestui sezon, astfel că viitorul celor de la M-Sport, care a gestionat programul americanilor în competiţie, a fost incert.

Totuşi, salvarea ar putea veni de la Nasser Al-Attiyah, care datorită resurselor financiare pe care le poate aduce din Qatar intenţionează să ajungă la o înţelegere cu M-Sport. Ideea lui Al-Attiyah este ca M-Sport şi Qatar să aibă o echipă cu trei maşini în sezonul 2013 al WRC, el urmând să concureze în şapte dintre cele 13 raliuri ale sezonului.

Urmareste Automarket
"Vom discuta cu Malcolm Wilson (n.r - şeful M-Sport) despre anul viitor.
Este foarte important să păstrăm M-Sport în campionat şi sperăm să găsim o soluţie bună. Dacă ajungem la o înţelegere, obiectivul este să avem trei maşini"
, a declarat qatarianul pentru postul de radio WRC Live.

Se anticipează că, în cazul unei înţelegeri ferme, Petter Solberg va deveni pilotul de bază al noii echipe, însă norvegianul luptă cu Dani Sordo pentru un loc în cadrul echipei de uzină a celor de la Citroen.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru