Biletele la Raliul Bulgariei vor costa intre 5 si 100 de euro

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 04.05.2010
Pretul minim al unui bilet la Raliul Bulgariei va fi de 5 euro, in timp ce tichetele pentru intregul weekend vor costa intre 15 si 25 de euro.

Organizatorii editiei inaugurale a Raliului Bulgariei contand pentru Campionatul Mondial de Raliuri au anuntat luni seara preturile estimative pentru evenimentul ce va avea loc la inceputul lunii iulie.

Astfel, din dorinta de a atrage cat mai multi fani, organizatorii au decis sa stabileasca preturi de doua ori mai mici decat cele de la Raliul Turciei.

Pentru anumite probe speciale, un bilet va costa 10 leva (5 euro), in timp ce tichetul de acces pentru toate cele trei zile de competitie va costa intre 30 si 50 de leva (15-25 euro), in functie de locatie. De asemenea, organizatorii vor oferi si servicii VIP in schimbul unui tarif standard de 200 de leva (100 euro).

Informatii detaliate despre zonele destinate spectatorilor pot fi gasite pe site-ul oficial al Raliului Bulgariei, in sectiunea dedicata acestora. Pretul final al biletelor va fi stabilit insa la urmatoarea intalnire a comitetului de organizare a evenimentelui.

Raliul Bulgariei, a saptea etapa din cadrul editiei 2010 a WRC, va avea loc in perioada 9-11 iulie.

Via | Rally Bulgaria

Comentarii (1)

  • wrc
    we will be there!
    ca la noi...poate altadata!
    dupa plaje, au inceput si cu raliurile...bulgarii astia cu ceafa groasa...si noi cu mandria ca vom fi intotdeauna "mai buni" ca ei! :D
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru