Chris Atkinson revine în WRC cu echipa Mini pentru restul sezonului 2012

de Dragoș Băltățeanu
Joi, 16.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chris Atkinson va deveni noul pilot Mini Team Portugal înlocuind-ul pe Armindo Araujo pentru restul de cinci etape WRC din acest sezon.

Pilotul australian Chris Atkinson va pilota pentru echipa MINI Portugal pentru restul sezonului 2012 în WRC. Atkinson îl înlocuieşte pe Armindo Araujo, pilotul portughez care ar fi trebuit să efectueze tot sezonul cu echipa Mini. Atkinson a fost în trecut pilot oficial Subaru şi a mai concurat în două etape din acest sezon: Raliul Mexicului cu echipa Monster Ford şi Raliul Finlandei cu un Citroen DS3.

Armindo Araujo ar fi trebuit să rămână la echipa Mini Portugal pentru tot sezonul, dar echipa sa a decis ca după raliul Finlandei ar fi mai bine ca acesta să ia o pauză. Acest lucru îi dă lui Akinson o şansă nesperată de a reveni în WRC la o echipă semi-oficială. Prima etapă disputată de Atkinson la volanul Mini-ului WRC este Raliul Germaniei ce va avea loc între 24 şi 26 august. 

"Sunt deosebit de încântat ca am ocazia să revin în WRC şi să să fiu pilotul numărul 1 la echipă susţinută de producător. Îmi place să concurez pe asfalt, iar trei din cele cinci etape rămase se vor disputa pe această suprafaţă", a spus Chris Atkinson.

Via WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru