Citroen: "Ogier va învaţa din greşelile comise în 2010"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 07.12.2010
Olivier Quesnel consideră că Sebastien Ogier va deveni un pilot mai bun în urma greşelilor comise în ultimele etape ale sezonului 2010 din WRC.

Sebastien Ogier a obţinut două victorii în sezonul recent încheiat al Campionatului Mondial de Raliuri, însă ultimele 3 etape ale anului au fost marcate de mai multe greşeli personale.

Cea mai importantă a fost cea din Marea Britanie, care l-a privat de locul 2 în clasamentul general, însă şeful Olivier Quesnel crede că francezul va învăţa din greşeli în perspectiva sezonului următor.

"A fost un lucru rău pentru un lucru bun. Accidentul pe care l-a avut în Marea Britanie nu a fost surprinzător pentru mine pentru că se lupta cu Petter Solberg şi Sebastien Loeb, nu are experienţă, iar în Marea Britanie nu este uşor. Este un învingător, dar a fost prea ambiţios şi are nevoie de experienţă pentru a înţelege ce se poate întâmpla, pentru că asta îl va ajuta să se controleze. Accidentul pe care l-a avut l-a ajutat pentru anul viitor, aşa că trebuie să fim optimişti", a declarat şeful echipei Citroen.

Ogier a concurat în 2010 pentru Citroen Junior, însă va fi promovat la echipa de uzină alături de Sebastien Loeb în 2011 în locul lui Dani Sordo.

Via | WRC

Taguri: Citroen, Ogier, Quesnel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru