Citroen schimbă culorile lui DS3 WRC înainte de Raliul Portugaliei

de Daniel Popescu
Joi, 07.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen va utiliza culori noi pentru cele trei exemplare DS3 WRC cu care va concura în Raliul Portugaliei şi va introduce şi un amplu update aerodinamic pentru partea frontală.

Noile culori predominante sunt alb, negru şi gri, cu inserţii de roşu pentru sponsorul Total.


Citroen a dezvăluit că va schimba culorile celor trei maşini cu care concurează Kris Meeke, Mads Ostberg şi Khalid Al Qassimi în sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Astfel, dacă până acum maşinile erau predominant albe cu inserţii maro specifice sponsorului principal Abu Dhabi, începând cu Raliul Portugaliei din 24 mai constructorul francez va adopta o nouă înfăţişare.

Noile culori predominante sunt alb, negru şi gri, cu inserţii de roşu pentru sponsorul Total, astfel că maşinile vor avea un aspect estetic mai dinamic. În plus, plafoanele celor trei maşini sunt diferite: alb pentru Meeke, gri pentru Ostberg şi roşu pentru Al-Qassimi, cu scopul ca piloţii să fie mai uşor de diferenţiat.

De asemenea, Citroen va introduce şi câteva update-uri importante din punctul de vedere aerodinamic la partea frontală a maşinii, în special în privinţa amortizoarelor şi a aripilor.

"Update-urile aerodinamice introduse aici ar trebui să ne ajute să îmbunătăţim.

Confirmate de tunelul de vânt şi testele premergătoare etapei, avantajele obţinute în termeni de forţă de apăsare aerodinamică sunt semnificative", a declarat şeful Yves Matton.

Citroen a obţinut în Raliul Argentinei prima victorie în sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri prin intermediul lui Kris Meeke, aflat la primul sau triumf în WRC.

Via Citroen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru