Coliziune intre Solberg si Wilson in Raliul Suediei

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 12.02.2010
Petter Solberg si Matthew Wilson s-au acrosat in timpul celei de-a cincea probe speciale din Raliul Suediei.

Traseul celei de-a cincea probe speciale din Raliul Suediei a fost similar cu cel din a doua proba speciala, insa conditiile de drum au fost mult mai dificile ca urmare a dizlocarii zapezii si ghetii de pe drum.

Din acest motiv, mai multi piloti au avut probleme in a mentine masinile drum, insa cei mai ghinionisti au fost Petter Solberg si Matthew Wilson.

Solberg a plecat inaintea lui Wilson in a cincea proba speciala si a intarziat peste 4 minute dupa ce a pierdut controlul volanului, avariind spatele masinii Citroen C4 WRC. La scurt timp dupa ce a revenit pe traseu, norvegianul a fost ajuns din urma de Wilsion, iar acesta l-a depasit cu usurinta. Totusi, dupa alte cateva sute de metri Wilson a calat motorul intr-un viraj, iar Solberg l-a lovit din spate cand l-a ajuns din urma pe pilotul Stobart Ford.

Ambii piloti au reusit sa treaca linia de sosire a probei speciale, insa masina lui Wilson a suferit defectiuni la suspensia spate, in timp ce Solberg a avut probleme in partea frontala.

Incidentele de tipul celui petrecut intre Solberg si Wilson sunt rar intalnite in Campionatul Mondial de Raliuri, datorita regulamentului de desfasurare a competitiei.

A cincea proba speciala a fost castigata de Mikko Hirvonen, care a urcat cu aceasta ocazie pe prima pozitie in clasamentul general, devansandu-l cu peste 6 secunde pe Sebastien Loeb. Vom reveni cu clasamentul complet dupa desfasurarea celei de-a saptea probe speciale din aceasta dupa-amiaza.

Comentarii (1)

  • aoleoooooo
    Domnilor jurnalisti.
    1. Nu si-a calat nimeni motorul ci a ratat curba
    2. Nu a intrat cu partea din fata, ci i-a fugit partea din spate si i-a lovit.

    Check this... http://www.youtube.com/watch?v=FJ8KQaae6uQ

    Sa traim bine si sa verificam stirile :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru