Ford anticipează că va rămâne în WRC încă cinci ani

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.09.2011
Ford se apropie de încheierea negocierilor pentru a concura în Campionatul Mondial de Raliuri pentru cel puţin încă cinci ani.

Ford nu a confirmat încă dacă va continua participarea în Campionatul Mondial de Raliuri şi după încheierea acestui sezon, însă şeful Gerard Quinn a dezvăluit că negocierile decurg pozitiv.

Intenţia constructorului american este să-şi prelungească participarea în WRC pentru încă cinci ani, un anunţ oficial în acest sens fiind aşteptat pentrru luna octombrie.

"Traversăm procesul de a rezolva ceea ce trebuie să facem pentru anul viitor. Dar planul este să facem un anunţ în octombrie, pentru că trebuie să ne asigurăm că luăm decizie potrivită. Dacă ne vom continua programul trebuie să fie unul pe termen lung pentru a face invesţiile potrivite pentru a fi competitivi. Dacă vrei să faci ceva trebuie să o faci pe termen lung", a declarat el pentru site-ul oficial al WRC.

Quinn a negat că rezultatele dezamăgitoare din ultimele sezoane ar avea o influenţă majoră asupra deciziei, însă a admis că orice victorie este pozitivă. "(Rezultatele) sunt doar o parte din procesul de luare a unei decizii.

Trebuie să fim sinceri şi să spunem că suntem aici pentru a câştiga. Decizia nu se bazează numai pe asta, dar cu cât câştigi mai mult cu atât profiţi mai mult de victorii", a adăugat el.

Via | WRC

Taguri: Ford, WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru