Ford exclude înlocuirea lui Latvala cu Sordo şi în alte raliuri

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 03.05.2012
Ford a dezminţit informaţiile potrivit cărora Dani Sordo l-ar putea înlocui pe Jari Matti Latvala şi în unele raliuri pe asfalt.

Dani Sordo a concurat pentru Ford în Raliul Argentinei ca înlocuitor pentru Jari Matti Latvala, după ce finlandezul s-a accidentat în ţara sa natală în timpul unui antrenament de schi fond.

Spaniolul a fost foarte aproape să termine pe ultima treaptă a podiumului, însă o defecţiune tehnică la alternator l-a obligat să abandoneze în ultima probă specială.

Parcursul foarte bun din America de Sud a condus inevitabil la speculaţii potrivit cărora Sordo l-ar putea înlocui pe Latvala şi în alte raliuri, în special în cele pe asfalt, însă informaţiile au fost negate de Ford prin vocea şefului Malcolm Wilson.

"Sordo a pilotat un raliu perfect pentru noi şi este evident că suntem trişti pentru el că a abandonat atât de aproape de final. Totuşi, a fost o singură participare. Nu avem niciun plan ca Sordo să urce din nou la volan în acest sezon. Latvala este pilotul nostru nominalizat, aşa că nu-l putem schimba, iar Petter Solberg este celălalt pilot al nostru.

De ce i-am schimba pe unul dintre cei doi? Nu am face asta, aşa că nu se va întâmpla", a declarat britanicul.

Latvala a avut un debut dezamăgitor de sezon în care a suferit trei abandonuri în primele patru etape, însă este aşteptat să revină la volanul unui Ford Fiesta RS WRC cu ocazia Raliului Greciei de la sfârşitul lunii mai.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru