Ford nu renunţă la titlul mondial în WRC

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 21.06.2011
Ford consideră că lupta pentru titlurile mondiale este deschisă oricărui rezultat, chiar dacă rivalii de la Citroen au câştigat şase dintre cele şapte etape ale sezonului.

Ford a început sezonul 2011 cu o victorie în Raliul Suediei, însă ulterior nu a reuşit să repete această performanţă, permiţându-le rivalilor de la Citroen să-şi adjudece şase victorii consecutive.

Implicit, şansele constructorului american la cucerirea unui trofeu în acest sezon au scăzut dramatic, însă chiar şi în acest context Gerard Quinn, şeful Ford Europa, consideră că soarta titlurilor mondiale este departe de a fi tranşată şi dă ca exemplu Raliul Greciei.

"A fost un weekend dificil pentru noi şi sunt dezamăgit că nu am încheiat prima jumătate a sezonului cu o victorie. Este păcat că prestaţia de duminică nu a fost copiată şi în zilele de vineri şi sâmbătă, pentru că asta ne-ar fi pus în postura de a câştiga. Ne vom concentra pe a doua jumătate a sezonului şi vom căuta victoriile cu agresivitate, pentru că ambele campionate rămân deschise", a precizat britanicul.

Următoarea etapă a Campionatului Mondial de Raliuri va avea loc în Finlanda în perioada 29-31 iulie.

Via | WRC

Taguri: Citroen, Ford

Comentarii (1)

  • peste 1-2 etape vor renunta si la asta
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru