Ford pictează plafoanele maşinilor cu care concurează în Raliul Finlandei

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.07.2011
Ford a dezvăluit cele trei imagini pe care le va inscripţiona pe plafoanele maşinilor cu care Mikko Hirvonen, Jari Matti Latvala şi Khalid Al Qassimi vor concura în Raliul Finlandei.

Ford a iniţiat o provocare inedită pentru fanii echipei cu ocazia Raliului Finlandei de la sfârşitul acestei săptămâni. Constructorul american i-a invitat pe fanii paginii de Facebook ai echipei să aleagă designul pe care îl va folosi fiecare dintre cei trei piloţi de uzină ai team-ului în Finlanda, tema de bază fiind intitulată 'Alimente care te energizeaza".

În urma voturilor fanilor, plafonul maşinii lui Mikko Hirvonen va fi 'pictat' cu terci de ovăz, cel al lui Jari Matti Latvala cu cafea, iar cel al lui Khalid Al Qassimi cu miere de pădure.

"Am avut un răspuns fenomenal la o oportunitate grozavă pentru fanii Ford de a influenţa pentru prima oară designul maşinilor de raliuri. Designurile câştigătoare sunt pline de culoare şi amuzante şi sunt sigur că se vor dovedi populare printre fanii numeroşi care ne sprijină în Finlanda", a declarat Will May, directorul de marketing al Ford Motorsport.

Via | WRC

Comentarii (1)

  • fan ford
    sa scrie pe plafon...ne luptam doar pentru locul doi ;((
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru