Grecia va face parte din calendarul WRC in 2011

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 25.02.2010
Grecia a fost inclusa in calendarul Campionatului Mondial de Raliuri din 2011, astfel ca sezonul urmator va avea 15 etape.

Potrivit primelor informatii neoficiale despre calendarul competitional de anul viitor, Campionatul Mondial de Raliuri urma sa se desfasoare pe parcursul a 14 etape. Cu toate acestea, mai multe surse din comitetul de organizare al Raliului Acropolis au confirmat ca Grecia este inclusa in calendarul sezonului 2011, ceea ce duce numarul total al etapelor la 15.

"Raliul Acropolis este unul dintre cele mai traditionale evenimente din calendar si a facut parte intotdeauna din planurile celor de la North Sport One (n.r - promoter-ul WRC)", a declarat o sursa anonima din partea organizatorilor pentru publicatia Autosport.

Raliul Greciei nu face parte din calendarul WRC in acest an din cauza principiului rotatiei adoptat de North Sport One in ultimii ani, sistem la care se va renunta insa incepand din 2011. Promoter-ul Campionatului Mondial de Raliuri a inclus deja si Abu Dhabi in calendar si spera sa ajunga la o intelegere cu organizatorii Raliului Monte Carlo, dupa ce Principatul a absentat din calendar in 2009 si 2010.

Configuratia finala a calendarului pentru sezonul 2011 va fi dezvaluita in luna martie, dupa intrunirea Consiliului Mondial al FIA din Bahrain.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • .............
    ma bucura vestea asta
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru