Hirvonen a avut dureri de spate intregul sezon 2009

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 27.01.2010
Mikko Hirvonen a dezvaluit ca a resimtit dureri de spate pe tot parcursul sezonului precedent, desi a fost foarte aproape sa castige titlul mondial.

Mikko Hirvonen a fost foarte aproape sa-l detroneze pe Sebastien Loeb din postura de campion mondial in WRC, finlandezul terminand sezonul 2009 pe locul 2 la un singur punct in spatele rivalului sau de la Citroen.

Performantele excelente ale pilotului Ford sunt cu atat mai impresionante cu cat acesta a suferit de dureri de spate pe tot parcursul anului trecut, informatie pe care Hirvonen a dezvaluit-o in premiera doar in aceasta saptamana.

"Durerile au inceput in Sardinia in primavara, cand m-am ales cu o inflamatie. Inainte de Raliul Greciei din luna iulie a trebuit chiar sa petrec putin timp in spital. Nu a reprezentat o problema mare cand am pilotat, dar nu m-am putut antrena corespunzator in vara. Durerea a persistat pana la finalul sezonului, pe tot parcursul Raliului Marii Britanii. Dar acum totul este in regula", a declarat finlandezul.

Hirvonen a participat recent la Raliul Monte Carlo si a dominat autoritar prima etapa a competitiei International Rally Challenge.

Sezonul 2010 al WRC va incepe in 12 februarie cu Raliul Suediei.

Via | Autosport

Taguri: Hirvonen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru