Hirvonen, convins că îl poate învinge pe Loeb în Raliul Argentinei

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.05.2011
Mikko Hirvonen este încrezător că îl poate învinge pe Sebastien Loeb în Raliul Argentinei pentru a micşora diferenţa din clasamentul general.

După primele cinci etape ale sezonului 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri, Mikko Hirvonen ocupă poziţia a doua în clasamentul general la şapte puncte în spatele liderului Sebastien Loeb.

O victorie în etapa programată în acest weekend în Argentina ar garanta cel puţin o egalitate de puncte cu pilotul echipei Citroen, iar finlandezul este încrezător că îl poate învinge.

"Cu siguranţă Loeb poate fi învins. Fără pana pe care am avut-o aş fi avut şansa să câştig în Sardinia. Am fost mulţumit de viteza mea de acolo şi îmi plac probele speciale din Argentina. Avem setări bune pentru macadam şi am cu adevărat o şansă să câştig. Totuşi, nu este ca şi cum trebuie să câştigăm şi nu va fi o dezamăgire dacă nu reuşim. Dar dacă Loeb câştigă şi eu sunt pe patru atunci va fi o problemă. Trebuie să-l bat", a declarat el pentru publicaţia Motorsport News.

Misiunea lui Hirvonen nu va fi însă una uşoară, ca urmare a traseului variat din Argentina, gazda unuia dintre cele mai spectaculoase etape din calendarul WRC.

"Cel mai important lucru în Argentina este să fii constant, pentru că este un eveniment cu probe variate, ceva asfalt şi posibilitate de ploaie.

Am făcut o parte din teste în astfel de condiţii, dar nu cu pneurile Michelin soft, care vor fi noi. De asemenea, am avut un test productiv în Grecia pe drumuri accidentate", a mai precizat el.

Ultimele cinci ediţii ale Raliului Argentinei au fost câştigate de Loeb.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru